Hoe krijg ik meer bezoekers via social media op mijn website ?

Hoe krijg ik meer bezoekers via social media op mijn website ?


Veel websites krijgen het grootste deel van hun bezoekers door middel van social media. Denk hierbij een Facebook, LinkedIn en b.v. Youtube.

In dit artikel geef ik je 3 leuke tips om meer bezoekers te krijgen via social media.

1) Post regelmatig
Als je regelmatig post op je social media account krijg je, logischerwijs ;-), ook meer volger en worden je volgers zo vaker herinnert aan jouw website dan wel product. Je kan artikelen in je posts promoten en je kan ook sponsor deals doen via posts op social media. Als mensen geïnteresseerd zijn in je posts kan je ze door verwijzen naar jouw website en krijg je dus meer bezoekers.

*TIP - Humer werkt echt het best! Als je post, probeer hierin humer te verwerken. Je zult zien dat jouw berichten met humer veel meer volgers krijgen en de kans dat jouw bericht gedeeld wordt vergroot aanzienlijk.

2) Gebruik veel plaatjes
Uit onderzoek blijkt dat posts met plaatjes meer interesse krijgen dan posts met alleen maar tekst. Een post met een plaatje valt ook meer op tussen de duizenden posts op mensen hun tijdlijn. Gebruik opvallende kleuren en verwerk ook opvallende teksten in je plaatjes. Dit zorgt er nog meer voor dat jij opvalt tussen alle posts.

3) Gebruik opvallende teksten
Als je saaie teksten gebruikt zoals “kom naar onze website voor informatie” zullen mensen minder snel geïnteresseerd zijn dan posts met opvallende teksten zoals “EXCLUSIEF HIER! DE BESTE MANIER OM VET TE VERLIEZEN”. Gebruik ook woorden zoals exclusief, uniek of enige. Deze woorden zorgen ervoor dat jouw tekst meer opvalt.

Kortom, zorg dat je gezien wordt op social media!

 


Geplaatst op 18/09/17

Is 1670 x gelezen

Vergelijkbare artikelen

WAT GEBREURT ER ELKE 60 SECONDEN OP HET INTERNET?


Vraag jij jezelf weleens af hoe vaak social media en het Internet per minuut wordt gebruikt?Wij hebben hier gisteren een onderzoekje naar gedaan en kwamen schokkende maar zeer interessante en leuke cijfers tegen!

Stopt het ooit met de ‘vrouwelijke’ ondernemer hype?


Tegenwoordig zie je overal blogs en cijfers voorbij komen dat er meer vrouwelijke ondernemers komen die de wereld gaan veroveren ten opzichte van het vroegere beeld dat de vrouw thuis blijft bij de kinderen en de man het geld verdient. Hetgeen waar...

Deel dit artikel

Reacties..