Wat heb je minimaal nodig op je website?

Wat heb je minimaal nodig op je website?


Sommige websites missen essentiële toevoegingen, waarbij je echt denkt, hoedan? Dit verpest soms het doeleinde die de site heeft en kost veel bedrijven een hoop klanten. Iedere website heeft een paar must haves, de echte minimale basis en over deze wil ik jullie hier meer vertellen.

Contact pagina
Voor elke website is het erg nuttig om een contact pagina te hebben. Deze pagina zorgt er natuurlijk voor dat je bezoekers jou kunnen contacteren met potentiële problemen of vragen. Een contact pagina laat zien dat je een connectie wil leggen met je bezoekers en straalt vertrouwen uit. Alle grote en professionele websites hebben een goede contact pagina en hebben ook een goed support systeem, waaronder bijvoorbeeld een Chat optie.

Logo
Een mooie logo voor je website zorgt voor een net en professioneel uiterlijk. Als je alleen maar je naam ergens neer zet maakt dit je website onprofessioneel en spreek je minder klanten aan. Dit kleine detail voegt zoveel toe voor elke website. Het logo representeert ook je website. Alles wat er gebeurt op jouw site wordt geassocieerd met het logo dus dit detail is extreem essentieel.

E-mail collector
Met een E-mail collector kan je je bezoekers altijd up to date houden van de nieuwste updates die er op je website gebeuren. Je kan er ook aanbiedingen of nieuwe producten mee versturen naar anderen zodat iedereen in je E-mail lijst altijd te weten krijgt van de nieuwste nieuwtjes. Zorg ervoor dat je een E-mail collector toevoegt aan je site die de mails niet naar de spam box verstuurd. Anders krijgen jouw bezoekers de mails ook niet te zien.

Social media bar
Door middel van een social media bar stimuleer je jouw bezoekers om jouw site te delen op social media. Hierdoor krijg je veel meer bezoekers en zal het doel van jouw website ook veel succesvoller worden.


Geplaatst op 17/09/17

Is 1905 x gelezen

Vergelijkbare artikelen

WAT GEBREURT ER ELKE 60 SECONDEN OP HET INTERNET?


Vraag jij jezelf weleens af hoe vaak social media en het Internet per minuut wordt gebruikt?Wij hebben hier gisteren een onderzoekje naar gedaan en kwamen schokkende maar zeer interessante en leuke cijfers tegen!

Stopt het ooit met de ‘vrouwelijke’ ondernemer hype?


Tegenwoordig zie je overal blogs en cijfers voorbij komen dat er meer vrouwelijke ondernemers komen die de wereld gaan veroveren ten opzichte van het vroegere beeld dat de vrouw thuis blijft bij de kinderen en de man het geld verdient. Hetgeen waar...

Deel dit artikel

Reacties..