Hoe maak ik een website zonder technische kennis?

Hoe maak ik een website zonder technische kennis?


Je hebt jouw “droom” domeinnaam gevonden en geregistreerd, joepie!, maar wat nu? Wellicht ga je een Blog schrijven, of jouw zelfgemaakte kettingen verkopen. Je wilt een professionele website!

Nu struin je dagenlang het internet af naar de meest geschikte pakket om jouw website tot leven te brengen. Wat blijkt, er zijn er nogal wat! “WordPress”, deze wordt warm aanbevolen. Dit is een pakket welke je, evenals de populaire Joomla en Magneto, standaard bij Terdis Webhosting krijgt bij ieder hostingpakket. Let hierbij wel op dat als je geen reclame wenst op jouw website of een mooie lay-out en net iets meer dan de standaard, je hiervoor allerlei modules moet bijkopen en toevoegen aan jouw pakket.

Daarnaast bieden wij gratis de Terdis Website Builder aan. Dit is een echte aanrader om de mooiste websites mee te maken. De Website Builder is eveneens gratis bij al onze hostingpakketten geleverd. Hierover durven wij wel met trots te zeggen dat de mogelijkheden ongekend zijn. Ga van start door een sjabloon te kiezen, uit meer dan 195+ kant en klaar sjablonen. Pas deze helemaal aan naar jouw smaak doormiddel van het Drag & Drop- systeem en als je tevreden bent, publiceer! Je zult zien dat je website direct mobiel vriendelijk is, zonder daar iets voor te moeten doen! Hoe mooi is dat?!

Uiteraard hebben wij naast alle denkbare Social Media ook Chat functies, winkelwagensysteem, agenda en zoveel meer standaard ingebouwd. Alle modules zijn en blijven volledig gratis te gebruiken.

Wij dagen je uit om eens met onze demo Website Builder te stoeien en jezelf te overtuigen, je zal echt verbaasd zijn hoe eenvoudig een website maken kan zijn. 

Welk pakket je ook kiest, onze supportteam staat altijd voor je klaar!
Geplaatst op 14/09/17

Is 2162 x gelezen

Vergelijkbare artikelen

2E PINKSTERDAG IS ONZE SUPPORT TEAM GEWOON AANWEZIG!


2E PINKSTERDAG IS ONZE SUPPORT TEAM GEWOON AANWEZIG!

Deel dit artikel

Reacties..